Thought? : Persona 3

5 Apr

O T.L. μελετάει αργά τη νύχτα. Μόνο τότε έχει χρόνο. Το πρωί δεν έχει σχολή, πάει ακόμη σχολείο. Είναι έξυπνος όσο κι αν δεν του φαίνεται και προσπαθεί να το παίξει γοητευτικός και θαρραλέος. Το παλεύει τουλάχιστον. Στα διαλείμματα, οι γνωριμίες που έχει κάνει πολλές. Κάνει ό,τι μπορεί για να συνδυάσει τη διασκέδαση, μόνος ή με φίλους, με τις υποχρεώσεις. Όσο πιο δυνατή μία σχέση του, τόσο αυξάνονται και οι υποχρεώσεις. Ξεκλέβει μια Κυριακή το μήνα για να παίξει το αγαπημένο του online RPG. Στον κυβερνοχώρο κάνει παρέα με τη Μ. Σκέφτεται πως θα ήθελε κάποτε να βρεθούνε και από κοντά. Την Παρασκευή μια κοπέλα του ζήτησε να πάνε σινεμά μα αυτός προτίμησε να βγει μ’ ένα φίλο του για φαγητό. Έχουν γίνει τόσοι πολλοί που δεν τους προλαβαίνει. Και έχει να κερδίσει κάτι απ’ όλους.

Όταν γυρνάει πίσω στον κοιτώνα όπου μένει μαζί με άλλους σαν κι αυτόν, είναι τόσο κουρασμένος που θέλει απλά να κοιμηθεί. Όμως πρέπει να συνεχίσει. Θέτει στόχους, προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό του και είναι φορές που αναρωτιέται γιατί παιδεύεται τόσο για ένα μέλλον μάλλον αβέβαιο.


Ο Τ.L. κάθε βράδυ στρέφει ένα “πιστόλι” στον κρόταφό του και τραβάει αγχωμένος τη σκανδάλη. “Αυτοκτονεί”. Ξανά και ξανά. Είναι τότε που η κρυφή του δύναμη έρχεται στην επιφάνεια, ο πραγματικός του εαυτός, και μπορεί να νικήσει τα τέρατα που τον στοιχειώνουν.

Το Persona 3 δεν έγινε η ζωή μου. Πολύ φοβάμαι πως η ζωή μου γίνεται σαν το Persona 3. Και η σκοτεινή εκείνη ώρα, η κρυμμένη ανάμεσα σε όνειρα και εφιάλτες, ζωή και θάνατο, πρωί και βράδυ, ακόμη να φανεί…

The mask I wear is one (?)

Advertisements

11 Responses to “Thought? : Persona 3”

 1. Cookie Basher April 5, 2008 at 7:58 pm #

  I am so getting this.

 2. Cookie Basher April 5, 2008 at 8:00 pm #

  And on another note, try stop thinking that much and maybe start acting a bit more:**

 3. xipasmenos April 6, 2008 at 11:36 am #

  Μην σκέφτεσαι τόσο, δεν αξίζει. Μερικές φορές άφηνε την ζωή να κυλάει.Καταλαβαίνω τι γράφεις όσο δε μπορείς να φανταστείς.

 4. Moodygirl April 8, 2008 at 6:55 am #

  m loves tl..

 5. comingThrough April 9, 2008 at 2:08 am #

  poli endiaferon paixnidi!

 6. kanataki April 9, 2008 at 4:28 pm #

  εγώ που δεν θεωρώ τον εαυτό μου εκτός πραγματικότητας δεν καταλαβα τίποταυγ που από μόνο του επιβεβαιώνει το γεγονός ότι είμαι εκτός πραγματικότητας…

 7. mr. F April 9, 2008 at 6:01 pm #

  εγώ θα ήθελα να βγάζουν ένα άλλο παιχνίδι, που να μπορείς να κάνεις σεξ για να κερδίσεις! αλλά είναι φλώροι δεν κάνουν τέτοια..

 8. sikia April 10, 2008 at 6:20 am #

  onouli θα σε δείρω στο ποπούλη!Άσε το περσόνα, και έλα να κάνουμε κολασμένο σεξ!

 9. revqueer April 13, 2008 at 10:39 pm #

  Μετά το συκιά έλα κι από μένα για round two.

 10. Spidder May 4, 2008 at 9:21 pm #

  Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όλοι έχουμε νοιώσει σε κάποια στιγμή της ζωής μας την ανάγκη να πυροβολίσουμε το κεφάλι μας με άσφαιρα για να βγεί ένα ζωντανό πέος καβάλα σε ένα άρμα* και να πετάξει φωτιές σε ένα τύπο με μαυρά φτερά, φούστα και μεγάλο σπαθί.*http://www.seaslugteam.com/caps/persona3/p3mara.jpg

 11. Photographer@Athens June 30, 2008 at 12:54 am #

  και ας μην ξεχναμε οτι αν δεν φαμε τα shadows θα υποφέρουν όλοι απο απάθεια!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: