Αποκάλυψη για το γάμο της χρονιάς

23 Sep

Ήμουν και γω στο πιο γκλάμορους γεγονός της φετινής χρονιάς. Οι Wrong-Guy και MoodyGirl ήλθαν εις γάμου κοινωνία. Φυσικά για μία τέτοια χλιδάτη και υπέρλαμπρη τελετή δε θα μπορούσαν να λείπουν τα κους-κους. Η δεξίωση έγινε στο κλαμπ της Εκάλης και εδώ σε πρώτη αποκλειστικότητα παρουσιάζω πώς το ζεύγος εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με τη φαντασμαγορική του “εντράνς”.


Βεβαίως υπεύθυνος για το δώρο της δεξίωσης ήταν ο κουμπάρος Neverlandean, του οποίου το εκλεπτυσμένο γούστο γνωρίζαμε όλοι οι φίλοι, καθώς φαινόταν και από τις μουσικές του επιλογές. Ως σωστός κουβαρντάς, πλήρωσε για ολόκληρο το πακέτο με τις σκάλες (σύμβολο της αγάπης των νεονύμφων), τις περιστρεφόμενες τούρτες (και δερβίσιδες που ο Ethan έβλεπε σα ξερολούκουμα και ζαλιζόταν), τα χρυσά παγόνια που έφτυναν νερό και ξεπρόβαλλαν πίσω από τα φωτισμένα συντριβάνια, όπου έβρεχαν τα μαλλιά τους αλανιάρες αλαβάστρινες Ναϊάδες με στρετς ζεβρέ κολάν και μαστίγια. Το δώρο που τους πήγα ήταν μια ολομέταξη, δίμετρη μποχάρα, φρεσκοκέντητη εκ του Ιράν, όπου εγώ ο ίδιος ταξίδεψα για να επιβλέψω την εργασία του χαλιού και να μετρήσω τους κόμπους. Μη με λένε και τσιφούτη.

Να μας ζήσουν και καλούς απογόνους!

Υ.Γ. Τα κακαρίσματα κατά την είσοδο του ζεύγους στο χώρο της δεξίωσης ουδόλως προέρχονταν από εμένα και την tsaperdona. Για να μη παρεξηγούμαστε.

Advertisements

6 Responses to “Αποκάλυψη για το γάμο της χρονιάς”

 1. The Wrong Guy September 23, 2007 at 10:39 am #

  Είδες τελικά,το ίδιο γεγονός πως μπορεί να το ερμηνεύσει διαφορετικά ο καθένας.Μερικοί ας πούμε θα λέγαν κιτς το γάμο μας.Αν είναι δυνατόν.υγ.τα χρυσά παγόνια ήταν το καλύτερο!

 2. Moodygirl September 23, 2007 at 11:55 am #

  oxi emena mou aresan oi skales ths agaphs!oni , egw kai o ANTRAS mou exoume kapoia ais8htikh:P

 3. tsaperdona September 23, 2007 at 3:28 pm #

  θα με τρελάνετε!υγ θες να μου πεις ότι όντως υπάρχει γάμος??υγ αν θες τον κάνουμε τον κορμόυγ και μετά σκαρφαλώνουμε κιόλας!

 4. tsaperdona September 23, 2007 at 3:30 pm #

  και δέος,μη σου πω!υγ καλέ κατορθώνει να αρθρώσει?

 5. Erisabetsu-chan September 23, 2007 at 4:20 pm #

  oni-kun ο γάμος ήταν απλά τέλειος!!!!

 6. ethan September 23, 2007 at 8:33 pm #

  εγώ πάντως βρήκα το concept της δεξίωσης μίνιμαλ, λιτό και διακριτικό. επίσης ξέχασες να αναφέρεις το υπέρκομψο επίχρυσο λιοντάρι πραγματικού μεγέθους, δώρο μου στα παιδιά για να κοσμεί το σαλόνι στο καινούριο τους νοικοκυριό

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: