Βεντέτα για αΒγόφετες

22 Sep

Αφού το “θα σας κάνω βούκινο στην κοινωνία” (δηλαδή “έγινε post, να ξέρετε”), δε φαίνεται να τις πτοεί ορίστε!

Είπα να ακολουθήσω τα βήματα της μπλογκοφίλης τσαπερδόνας μιας και βαφτίστηκα tsaperd-oni τελευταία. Έτσι πήγα στο σπίτι της Nάνας και της Bατάσας (είδατε πώς άλλαξα τα ονόματα;) μετά από παταγώδη αποτυχία στο Μπετόν 3, γιατί χρειαζόταν να κλαφτώ κάπου. Wish με luck στην επόμενη εξεταστική που έρχεται στο καπάκι!

Πώς πάει η Κανατάκη και βάζει τους άλλους να μαγειρεύουν γι’ αυτή και για άλλους στην εκπομπή της “Για τα πιάτα σου μόνο”; Έτσι και γω. Είχε βέβαια η Νατάσα τη φαεινή ιδέα να κάνει “τα τοστ του V από το V for Vendetta“. Δύσκολο φαγητό. Καταλαβαίνετε… Παίρνεις τα τοστ, τα βούτας στο λάδι, τα πετάς στο τηγάνι και σπας από πάνω ένα αυγό το οποίο με μιας (χάρη στα σπέσιαλ εφφέ του Hollywood) έρχεται και δένει και κάθεται πάνω στη φέτα. Μετά την τρως. Πώς να τα συναγωνιστεί ένα απλό σουφλέ μελιτζάνας;

Συνειδητοποιείτε τη μαεστρία που χρειάζεται το όλο εγχείρημα; Πρέπει να προφυλαχθείς (σκεφτόμουν να βάλω μια στολή HAZMAT) και από το τσιτσιρίζον κίτρινο υγρό και μετά κανεις και crash test στις αντοχές του σώματος σου. Αν επιζήσεις, δε χρειάζεσαι check-up. Είσαι καλά!

Αυτό δεν βουτήχτηκε στο λάδι, έκανε απλωτές αρχικά σε “Βιτάμ for Vendetta” προτού πνιγεί στο Άλτις (κάνω και διαφήμιση). Αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Η χοληστερίνη μου θα ‘χει εκτιναχθεί στα ύψη και το νοιώθω, βγάζω σπυράκια απ’ τη λίγδα! Χριστέ μου!!!

Έπειτα η συζήτηση, (είπαμε τελώ δημοσιογραφικό έργο!) κινήθηκε στις διαφορές των λαών (της Θεσσαλονίκης και των Ιωαννίνων). Φίλες και φίλοι, κατηγορηθήκαμε σφόδρα πως τρώμε μακαρόνια με nutella και αυγό μελάτο με κακάο. Μα ποιος τα τρώει αυτά? Πάντως θυμάμαι πριν βγουν οι σαλμονέλες, οι νόσοι των πτηνών και των οικόσιτων κακαρίζοντων ζωντανών, έβαζα ένα κρόκο ωμό σε ένα φλιτζάνι, έριχνα ζάχαρη ή και κακάο και ανακάτευα μέχρι να μου βγει ο ώμος, να έδενε τελείως σα κρέμα και μετά το έτρωγα. Ήταν δυναμωτικό, αλλά όχι και μελάτο! Άστε που οι άλλες δεν ήξεραν πως οι “αυγόφετες” που έκαναν μετά (για να αξιοποιήσουν το λάδι που είχε απομείνει – και ήταν πολύ, trust με) γίνονται με γάλα και τρώγονται με ζάχαρη…

Advertisements

5 Responses to “Βεντέτα για αΒγόφετες”

 1. gsus September 22, 2007 at 1:22 pm #

  Ε λοιπόν άμα σου πω ότι στο από πάνω διαμέρισμα ως φοιτητής έμεναν επί 4 χρόνια 2 συμφοιτήτριες Βάνα και Νατάσα τι θα πεις; Ακόμα να αποφοιτήσουν οι σιχαμένες;τα μακαρόνια με νουτέλα πρώτη φορά τακούω, κάτι σαν φαγητό εγκύου μου ακούγεται.

 2. iF.. igeneia September 22, 2007 at 2:20 pm #

  Αυτό με το αυγό στο ποτήρι είναι μιάμ..

 3. tsaperdona September 22, 2007 at 6:31 pm #

  καταρχήν στην φέτα πριν ρίξεις το αυγό κάνεις μια τρύπα με μικρό ποτήρι για να ρθει και να κάτσει..κατα δεύτερον, τα φαγητά που κάνουμε στην εκπομπή είναι απλά α-σ-υ-ν-α-γ-ω-ν-ι-σ-τ-αυγ και φυσικά προστατεύονται ώστε οι αντιγραφείς να γίνουν για πάντα κακοί μάγειρες….υγ σε σένα θα δώσω όμως συνταγοευχήυγ γιατί είσαι γλυκό!

 4. ethan September 22, 2007 at 7:18 pm #

  panaia m kserasoglou mou ir8e!

 5. oni September 23, 2007 at 9:22 am #

  gsus, με βάζεις σε υποψίες! Θα μάθω το ύπουλο παρελθόν τους!if..igeneia, αν είναι λέει! Απλά κωλύομαι λίγο να το κάνω πια με τόσα που έχω ακούσει για τα ωμά αυγά κτλ…tsaperdona, το όλο “ρεπορτάζ” αυτό μου απέδειξε. Κανείς δε μπορεί να σε φτάσειΥ.Γ. Όσο για το πως γίνεται, μη τα λες σε μένα αλλά στη σεφ! Πώς θα ανοίξουν σπίτι;;;Υ.Γ.2 Ως το γυμνάσιο, έφτιαχνα μούρλια κορμό. Να έρθω στην εκπομπή να προσπαθήσω να τον θυμηθώ; ΛΟΛΥ.Γ.3 Άσχετο τελείως, είδε κανείς το Τιβι Σταρζ, Παρουσιάστε!; Γιατί το ‘χασα χθες. Πώς ήταν;;;ethan, παραλείπω το ότι στις 27/8 σε περίμενα όπως είχαμε κανονίσει στην Ακρόπολη, πίσω από το 2ο κιονόκρανο της αριστερής σειράς, αλλά εσύ δεν εμφανίστηκες ποτέ, και λέω: Εγώ τι να πω που το έφαγα;;; Ακόμη νομίζω πως έχω λάδι μέσα μου. Για καύσιμο. Ξέρεις…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: